fredag, maj 07, 2010

MÖTE & BBQ 15/5

Hej alla SWB Örebro medlemmar,

Klubbmötet och vårt BBQ närmar sig med stormsteg. Den 15/5 är det dags! Vi har skickat in en beställning på fint väder, så nu är det bara att hålla tummarna! :)

I samband med årsmötet i mars 2010 tog vi ett gemensamt beslut om att arrangera årets SM och i.o.m. det hoppas vi verkligen att alla tar sig tid att komma på detta möte då det är mycket som ska diskuteras, planeras och beslutas om inför tävlingen.

Kl. 11:00 tränar vi som vanligt (ett kortare träningspass som hålls på klubbområdet) och grillen dras igång.

Ca 11:45 börjar vi mötet
Vi börjar med att gå igenom SM:et och tävlingskommittén rapporterar vad de arbetat/arbetar med och vi bestämmer också hur vi ska gå vidare. Därefter pratar vi klubbtävlingar och om det finns övriga frågor så avslutar vi med det.

I samband med mötet grillar vi korv med bröd till ett pris av 5 kr/st. Ketchup och senap kommer finnas dock måste ni ta med eget att dricka. Pengarna går självklart till klubbkassan.

Inför SM:et har beslutats att testgräva för dränering så att vi kan slippa ett blött holding area. Detta gör vi för hand då vi inte vill att några maskiner ska förstöra marken, det är endast frågan om ett litet område och ju fler som ställer upp och hjälper till desto snabbare går det. Gräver gör vi efter mötet eller om några kanske börjar redan under träningen, om man eventuellt inte har någon hund att träna med. ;) All hjälp är mycket uppskattad - kom dock ihåg att ta med en egen SPADE!!! Ta även med egen stol att sitta på!!!

Räkna med att spendera ett antal timmar vid klubben, allt tar ju sin tid men desto fler vi är desto snabbare går det.

Det är redan nu dags att börja leta funktionärer till SM:et, den 14 juni behöver tävlingskommittén en fullständig funktionärslista så det bästa vore om ni redan till mötet meddelar vilka som tänker ställa upp.

Vi ses snart.

Väl mött,
Linda & Lina

VÄNLIGEN MEDDELA VILKA DET ÄR SOM TÄNKER KOMMA!!!

1 kommentar: