måndag, augusti 02, 2010

V 31

Tisdag 3/8 kl 19:00 är det träning vid klubben med Helena som ansvarig.

Lördag 7/8 avvaktar vi med tills vidare, kan bli aktuellt med lite träff vid klubben för att förbereda inför söndag. Vi har fortfarande en massa grejor kvar från "husrivningen" som behöver köras till soptippen. Någon som känner för att arbeta lite? Måste göras förr eller senare och skulle väl vara trevligt att snygga till lite innan söndag?! Kanske någon vill passa på att träna också?

Söndag 8/8 med start kl 10:00 är det SAMTRÄNING med andra SWBA:are. De kommer till vår klubb för att träna med oss och för att få prova på vår bana, så det här tillfället tycker jag så många som möjligt ska försöka vara med på. Några kommer till kl 10 medan några andra kommer först till kl 12 (pga jobb) ... så vi kör en första träning vid 10, sen tar vi lunch vid 12 och så kör vi en 2:a träning efter lunchen. Detta ger alla långväga gäster möjlighet att ändå få prova på vår bana!

Vi kommer grilla vid klubben förutsatt att vädret tillåter det ... Jag eftersöker en grillmästare. Pelle? Patrik? eller någon annan? Örebroarna behöver infinna sig innan träningen börjar så vi hinner fixa med det som behöver fixas med... skulle vilja att så många som möjligt dyker upp runt 09-tiden.

Vi har varit lite dåliga på att hålla på våra klubbregler den senaste tiden, men vad som gäller (och som alla borde veta) är att under träning skall INGA hundar hälsa på varandra utan då är det träning som gäller. Om ni väntar mellan drag ska er hund befinna sig vid er sida, antingen ståendes, liggandes eller sittandes. Rastning sker före och efter träning, detsamma gäller lek med andra hundar. Ordning & reda gott folk! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar