söndag, september 12, 2010

V 37

Nu är vi fit for fight igen. :)

Vi har haft medlemsmöte idag så ett protokoll kommer ut inom de närmsta dagarna, antingen läggs det ut på forumet eller så mailar Pelle protokollet till samtliga medlemmar istället.

En ändring som sker med omedelbar verkan är att Helena Hummelgren inte längre kommer fortsätta som träningsansvarig (kommer uppdatera hemsidan inom de närmsta dagarna). Linda och Lina fortsätter som träningsansvariga men vi vill att alla medlemmar som varit med ett tag, och som kan det här, ställer upp och hjälper till när vi får besökare till klubben. Ni kommer se en del ändringar vad gäller uppläggen av träningarna men mer om det kommer inom kort.

Vi var några som stannade kvar efter mötet och snackade lite och vi kom på med förslaget att besökare är varmt välkomna på lördagar men att på tisdagar är det fokus på klubbens medlemmar enbart. Om det är någon inom SWB Örebro som inte samtycker med det förslaget så får ni säga till men att vi gör på det här viset är för att vi verkligen vill kunna ta hand om våra besökare när de dyker upp och då är det lättare om vi har en avsatt dag för det.

Nåväl V 37 ...

Träning på tisdag 14/9 kl 18:00. Yes ni läste rätt. Vi ändrar tisdagstiden till kl 18 och det är den tiden som kommer att gälla under vintern. Linda och Lina finns på plats.

Lördag 18/9 träning vid klubben kl 11:00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar